Cand te saturi de cozonac si de pasca, vrei sa încerci ceva dulce nou.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem o cratita pe foc si adaugam apa, zaharul, sarea si amestecam pana se topeste zaharul.
Apoi adaugam untul bucatele pentru a se topi mai repede.
Adaugam faina si amestecam pana se formeaza un strat alb pe fundul cratitei si lasam la racit.
Dupa ce s-a racit, amestecam cu un mixer automat si adaugam ouale pe rand pana se omogenizeaza tot aluatul.
Intr-un ibric punem zaharul, cacao, apa si ciocolata bucatele. Ibricul il punem intr-o cratita cu apa pe foc si amestecam pana se topesc ingredientele.
Luam cratita de pe foc si adaugam untul bucatele si esenta(optional). Lasam sa se raceasca apoi il pastram la frigider pentru o consistenta mai cremoasa.
Lasam uleiul sa se incinga, iar cu ajutorul unei pungi si un dispozitiv cu forma, punem "cârnații" in tigaie si ii prajim cat dorim.
Dupa ce se racesc churrosii, cernem zahar pudra, scortisoara sau orice va place.
Ingrediente
Indicații
Punem o cratita pe foc si adaugam apa, zaharul, sarea si amestecam pana se topeste zaharul.
Apoi adaugam untul bucatele pentru a se topi mai repede.
Adaugam faina si amestecam pana se formeaza un strat alb pe fundul cratitei si lasam la racit.
Dupa ce s-a racit, amestecam cu un mixer automat si adaugam ouale pe rand pana se omogenizeaza tot aluatul.
Intr-un ibric punem zaharul, cacao, apa si ciocolata bucatele. Ibricul il punem intr-o cratita cu apa pe foc si amestecam pana se topesc ingredientele.
Luam cratita de pe foc si adaugam untul bucatele si esenta(optional). Lasam sa se raceasca apoi il pastram la frigider pentru o consistenta mai cremoasa.
Lasam uleiul sa se incinga, iar cu ajutorul unei pungi si un dispozitiv cu forma, punem "cârnații" in tigaie si ii prajim cat dorim.
Dupa ce se racesc churrosii, cernem zahar pudra, scortisoara sau orice va place.