Printre delicatesele de Paste se numără de obicei drobul, mielul, pasca si multe altele, insa ca iubitoare de burgeri ce sunt, nu am rezistat sa nu fac macar unul.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Condimentam carnea tocata cu sare si ce condimente ne plac. Amestecam bine, apoi formam 2 chiftele plate de carne. Nu va faceti griji ca sunt mari, o sa se topeasca din grasime si ajung la marimea potrivita.
Le prajim într-o tigaie grill pe ambele parti. Apoi prajim si baconul putin pentru a deveni crocant.
Taiem chiflele cu susan pe orizontala, apoi le prajim in tigaie pentru 1 minut pe partea interioara.
Asamblam burgerul in ordinea preferințelor, insa cu jumatatile de chifla la exterior. Enjoy!
Ingrediente
Indicații
Condimentam carnea tocata cu sare si ce condimente ne plac. Amestecam bine, apoi formam 2 chiftele plate de carne. Nu va faceti griji ca sunt mari, o sa se topeasca din grasime si ajung la marimea potrivita.
Le prajim într-o tigaie grill pe ambele parti. Apoi prajim si baconul putin pentru a deveni crocant.
Taiem chiflele cu susan pe orizontala, apoi le prajim in tigaie pentru 1 minut pe partea interioara.
Asamblam burgerul in ordinea preferințelor, insa cu jumatatile de chifla la exterior. Enjoy!