Burger de vita cu bacon crocant

AutorAlexandra.Ioan
DificultateÎncepător

Printre delicatesele de Paste se numără de obicei drobul, mielul, pasca si multe altele, insa ca iubitoare de burgeri ce sunt, nu am rezistat sa nu fac macar unul.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 chifle cu susan
 500 gr carne tocata de vita
 bacon crud uscat
 branza topita felii
 kethup
 maioneza
 sos pentru burgeri
 salata
 1 Rrosie
 sare
 condimente

Mod de preparare:

1

Condimentam carnea tocata cu sare si ce condimente ne plac. Amestecam bine, apoi formam 2 chiftele plate de carne. Nu va faceti griji ca sunt mari, o sa se topeasca din grasime si ajung la marimea potrivita.

2

Le prajim într-o tigaie grill pe ambele parti. Apoi prajim si baconul putin pentru a deveni crocant.

3

Taiem chiflele cu susan pe orizontala, apoi le prajim in tigaie pentru 1 minut pe partea interioara.

4

Asamblam burgerul in ordinea preferințelor, insa cu jumatatile de chifla la exterior. Enjoy!

Ingrediente

 2 chifle cu susan
 500 gr carne tocata de vita
 bacon crud uscat
 branza topita felii
 kethup
 maioneza
 sos pentru burgeri
 salata
 1 Rrosie
 sare
 condimente

Indicații

1

Condimentam carnea tocata cu sare si ce condimente ne plac. Amestecam bine, apoi formam 2 chiftele plate de carne. Nu va faceti griji ca sunt mari, o sa se topeasca din grasime si ajung la marimea potrivita.

2

Le prajim într-o tigaie grill pe ambele parti. Apoi prajim si baconul putin pentru a deveni crocant.

3

Taiem chiflele cu susan pe orizontala, apoi le prajim in tigaie pentru 1 minut pe partea interioara.

4

Asamblam burgerul in ordinea preferințelor, insa cu jumatatile de chifla la exterior. Enjoy!

Burger de vita cu bacon crocant