O supă rapidă și sănătoasă.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm și spălăm legumele. Tocăm ceapa si usturoiul mărunt. Într-o oală punem o ceașcă de apă, o lingură de ulei de masline și înăbușim ceapa și usturoiul pentru 3–4 minute.
Adăugăm sfecla, morcovul și păstârnacul. Completam cu supă sau apă, până legumele sunt acoperite complet. Lăsăm oala pe foc aproximativ 30 de minute.
După acest timp, lăsăm putin la răcit și între timp dăm ghimbirul pe razătoare.
Punem legumele, ghimbirul, uleiul de măsline și iaurtul în blender și blenduim până obținem o textură cremoasă. Pentru a ajunge la consistența dorită adăugați din supa în care au fiert legumele.
Ingrediente
Indicații
Curățăm și spălăm legumele. Tocăm ceapa si usturoiul mărunt. Într-o oală punem o ceașcă de apă, o lingură de ulei de masline și înăbușim ceapa și usturoiul pentru 3–4 minute.
Adăugăm sfecla, morcovul și păstârnacul. Completam cu supă sau apă, până legumele sunt acoperite complet. Lăsăm oala pe foc aproximativ 30 de minute.
După acest timp, lăsăm putin la răcit și între timp dăm ghimbirul pe razătoare.
Punem legumele, ghimbirul, uleiul de măsline și iaurtul în blender și blenduim până obținem o textură cremoasă. Pentru a ajunge la consistența dorită adăugați din supa în care au fiert legumele.