fbpx

Contul meu

papadelicioss
My Recipes
Hummus cu morcoviBy papadeliciossChestiile tartinabile și sățioase sunt mereu o variantă la îndemână.
ChifleBy papadeliciossAceste chifle colorate, pufoase sunt perfecte pentru hamburger, burger sau un sandwich. Aluatul se face rapid, singura chestie e că aluatul trebuie să stea la dospit. Este o rețetă fără zahăr, dar zaharul prezent în sfeclă în mod natural va activa drojdia și va îndulci ușor chiflele.
Fursecuri linzerBy papadeliciossAceste fursecuri nu cred că mai au nevoie de vreo prezentare. Sunt perfecte lângă un ceai sau o cafea.
Supa crema de roșii coapteBy papadeliciossEste o supa simplă, gustoasă perfectă în sezonul de vara cand e și sezonul roşiilor româneşti mari, cărnoase.
Pui la cuptorBy papadeliciossO rețea simpla. Puiul este ușor crocant la exterior și suculent la interior. L-am servit cu cartofi la cuptor și un sos de roșii coapte cu usturoi.
Înghețată de mangoBy papadeliciossNe place mult înghețata făcută în casă. Cine nu vrea vara o înghețată?🙊 Pentru mine este dulcele, răcoritor de vară.
Tartă cu vișineBy papadeliciossEste o tartă umedă, pufoasă, ușor acrișoară și e atât de delicioasă încât provoacă dependență. 😁 Eu am mâncat-o cu câteva linguri de iaurt grecesc. 😋
Cremă de lapte cu zmeurăBy papadeliciossO reteta simpla, cu mare succes la prichindei. Poate fi servita la micuj dejun sau ca si gustare intre mese.
Crumble cu cireșeBy papadeliciossNu e cel mai estetic desert dar gustul e divin. Noi l-am servit cu înghețată.
Vafe pufoase cu iaurtBy papadeliciossPot fi servite la micul dejun sau ca gustare intre mese. Ca toping puteți folosi iaurt grecesc, fructe proaspete, unt de arahide, gemuri etc.