Batoane cu fulgi de ovaz și banane

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

Sunt moi, pot fi saturate la micul dejun sau ca si gustare între mese.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 150 gr fulgi de ovaz
 3 banane mici, coapte
 50 ml lapte (vegetal sau animal)
 1 varf de linguriță de scorțișoară Ceylon

Mod de preparare:

1

Se zdrobesc bananele cu o furculiță.

2

Într-un bol se amestecă toate ingredientele.

3

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se pune compoziția și se bagă tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15 minute.

Ingrediente

 150 gr fulgi de ovaz
 3 banane mici, coapte
 50 ml lapte (vegetal sau animal)
 1 varf de linguriță de scorțișoară Ceylon

Indicații

1

Se zdrobesc bananele cu o furculiță.

2

Într-un bol se amestecă toate ingredientele.

3

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se pune compoziția și se bagă tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15 minute.

Batoane cu fulgi de ovaz și banane