Biscuiți cu fulgi de ovăz și cartofi dulci

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

O gustare rapidă, perfectă pentru cei cu alergie la ou, lactate sau gluten (dacă folosiți fulgi de ovăz fără gluten).

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare12 minuteTimp total22 minute

Ingrediente:

 200 gr cartofi dulci
 1 tbsp generoasă de semințe de in
 1 banană de marine medie, coaptă
 50 gr ulei de cocos
 120 gr fulgi de ovăz
 1 tsp scorțișoară Ceylon

Mod de preparare:

1

Punem cartofii la fiert, după ce au fiert îi scurgem de apă și îi lasăm la răcit.

2

Rîșnim semințele de in.

3

Zdrobim banana și cartofii dulci cu o furculiță.

4

Punem într-un bol toate ingredientele și amestecăm până încorporăm bine toate ingredientele.

5

Formăm biscuiții și îi așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Dăm tavă in cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 12 minute.

Poftă bună!❤️

Ingrediente

 200 gr cartofi dulci
 1 tbsp generoasă de semințe de in
 1 banană de marine medie, coaptă
 50 gr ulei de cocos
 120 gr fulgi de ovăz
 1 tsp scorțișoară Ceylon

Indicații

1

Punem cartofii la fiert, după ce au fiert îi scurgem de apă și îi lasăm la răcit.

2

Rîșnim semințele de in.

3

Zdrobim banana și cartofii dulci cu o furculiță.

4

Punem într-un bol toate ingredientele și amestecăm până încorporăm bine toate ingredientele.

5

Formăm biscuiții și îi așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

6

Dăm tavă in cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 12 minute.

Poftă bună!❤️

Biscuiți cu fulgi de ovăz și cartofi dulci