Pe cat de rapid, pe atat de gustos. Garantez pufosenia lor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Separam ouale si mixam albusurile cu sarea pana se obtine o spuma.
Separat se mixează galbenusurile, peste care adaugam uleiul si laptele si amestecam pana se omogenizează.
Peste galbenusuri se adauga restul ingredientelor si albusurile si amestecam de sus in jos cu un tel.
Ungem o tigaie cu un servetele cu ulei pentru a nu fi în exces si turnam umplutura cu un polonic.
Le intoarcem cand incep sa se albească. Le puteti servi cu gem, dulceata, Nutella sau simple.
Ingrediente
Indicații
Separam ouale si mixam albusurile cu sarea pana se obtine o spuma.
Separat se mixează galbenusurile, peste care adaugam uleiul si laptele si amestecam pana se omogenizează.
Peste galbenusuri se adauga restul ingredientelor si albusurile si amestecam de sus in jos cu un tel.
Ungem o tigaie cu un servetele cu ulei pentru a nu fi în exces si turnam umplutura cu un polonic.
Le intoarcem cand incep sa se albească. Le puteti servi cu gem, dulceata, Nutella sau simple.