fbpx

Contul meu

Ciorbă de mielBy Axinia DVO ciorbă gustoasă de miel, acrită cu borș, ce a devenit tradiție pe masa noastră de Paște!
Chiftele de broccoli și cartof dulceBy Axinia DVDacă bebe refuză să pape broccoli, încercați această combinație cu cartof dulce, mari șanse să reușiți să îl "păcăliți" ...
Oreo fudgeBy Axinia DVO rețetă extra dulce, ultra rapidă, mega simplă și fantastic de buuuună 😊
Biscuiți din aluat nisiposBy Axinia DVBiscuiții din aluat nisipos 🍪🍪🍪 ar trebui să fie crocanți la exterior, dar moi și suculenți în interior. Biscuiții din această rețetă au fulgi de ciocolată și nuci, dar puteți să adăugați orice aromă și textură vă place. 😉
Tort DiavoloBy Axinia DVUn tort "intunecat", umed, aerisit, bogaaaat in ciocolata!
Cremă de lămâieBy Axinia DVO cantitate mare de zeamă de lămâie dă acestei creme aroma intensă. Crema de lămâie este o umplutură delicioasă pentru torturi, tarte, dar este la fel de bine-venită pe felii de chec sau pe biscuiți.
StollenBy Axinia DVÎn acest cozonac cu fructe uscate și confiate, se ascunde un fir de marțipan rafinat. Stollen a devenit cozonacul favorit de Crăciun al germanilor în secolul XV.
Semiluni cu migdaleBy Axinia DVGustări minuscule și sofisticate, originare din Orientul Mijlociu și sudul Europei, aceste semiluni sunt sfărâmicioase, puțin grase de la unt și cu gust subtil de migdale. Sunt excelente și pe cont propriu, însă merg și cu prune la cuptor aromatizate sau cu spumă de portocale ori de ciocolată.
Figurine din turtă dulceBy Axinia DVLa prepararea acestor biscuiți simpli si delicioși se pot amuza si cei mici, dând o mână de ajutor.
Chec cu fructe confiate – Chec DundeeBy Axinia DVChecul suculent și aromat, care se păstrează minunat multă vreme, este considerat unul din checurile favorite dintre cele mai populare în cețosul Albion. Această delicatesă sățioasă se coace încet și mult timp.
Biscuiți șprițațiBy Axinia DVSimilari fursecurilor din aluat nisipos, dar mai ușori și mai sfărâmicioși, acești biscuiți șprițați sunt perfecți la cafea sau ceai. Puteți să îi serviți împreună cu deserturi cum ar fi spumele, înghețatele și salatele de fructe.
Plăcintă cu legumeBy Axinia DVCaldă, această plăcintă este un fel vegetarian foarte gustos, iar rece este excelentă și pentru excursii.
Spumă de ciocolatăBy Axinia DVAcest desert franțuzesc este o finalitate pe măsura unei mese de sărbătoare.
Panettone by AxiniaBy Axinia DVUn dulce italian clasic, cu o textura ușoară la mijloc între cozonac și chec. În Italia, panettone se servește cu o ceașcă de ristretto sau un pahar de vin dulce de desert, cum ar fi Moscato sau Marsala, dar e la fel de bun și fără ele.