fbpx

Contul meu

Iulia Iva
My Recipes
Praz cu maslineBy Iulia IvaNu sunt din Oltenia, dar iubesc prazul. Iar rețeta aceasta uneori o adaptez și o fac chiar și cu carne.
Aluat pizzaBy Iulia IvaDe mult cautam o rețetă de blat pentru pizza. Cred ca în sfârșit am găsit rețeta ideala.
Chec cu bananeBy Iulia IvaCel mai delicios chec mâncat vreodată. Și asa nu mai risipim nici acele banane înnegrite, care stau gata sa fie aruncate.
Plăcintă cu dovlecelBy Iulia IvaO rețetă de aperitiv de care noi ne-am îndrăgostit. O facem mai ales când avem musafiri sau plecam la drum lung. E foarte buna de luat la pachețel. Fie pe drum, fie la birou sau la școală este oricum la îndemână.
Ficăței cu sos de ceapaBy Iulia IvaDaca nu ați încercat până acum să gătiți ficăței, acum e momentul. Ficățeii cu ceapa sunt delicioși, cu o aroma ușor dulceaga.
Cartofi la cuptor by Iulia IvaBy Iulia IvaSimplu, rapid și aromat. O rețetă perfecta pentru o cina rapida sau o garnitură langa o carne suculenta.
Chec cu bananeBy Iulia Iva Pentru că nu vrem sa risipim nimic din frigider sau din bucătărie, vom face o rețetă de chec cu banane foarte bine coapte, bananele acelea care stau gata să fie aruncate la gunoi.
PapanasiBy Iulia IvaLa noi in familie papanașii nu au fost niciodată refuzați. Oricât de multi as face, niciodată nu sunt prea multi!
Aluat pasteBy Iulia IvaCel mai ușor, simplu și sigur aluat de paste.