Aluat paste

AutorIulia Iva
DificultateÎncepător

Cel mai ușor, simplu și sigur aluat de paste.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

Aluat paste
 1 mg Faina
 2 Oua

Mod de preparare:

1

Pregătim o cana de faina de buna calitate. Și foarte important, daca vrem că pastele sa fie cat mai colorate, alegem 2 oua de tara. Amestecam bine faina cu ouăle și un praf sare, până avem un aluat închegat. Sa nu fie moale dar nici foarte tare.

Apoi puteți să-l întindeți cu sucitorul sau la mașina de paste. Putem sa realizăm ce fel de paste vreți. Noi preferam tagliatele cu sos alb.

Ingrediente

Aluat paste
 1 mg Faina
 2 Oua

Indicații

1

Pregătim o cana de faina de buna calitate. Și foarte important, daca vrem că pastele sa fie cat mai colorate, alegem 2 oua de tara. Amestecam bine faina cu ouăle și un praf sare, până avem un aluat închegat. Sa nu fie moale dar nici foarte tare.

Apoi puteți să-l întindeți cu sucitorul sau la mașina de paste. Putem sa realizăm ce fel de paste vreți. Noi preferam tagliatele cu sos alb.

Note

Aluat paste