De mult cautam o rețetă de blat pentru pizza. Cred ca în sfârșit am găsit rețeta ideala.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecam întâi lichidele: apa, uleiul și sarea. Apoi adăugăm oul, faina și drojdia. Frământat bine bine. Aluatul trebuie sa fie moale dar nelipicios.
Îl lăsăm în frigider sa se odihnească 10-15 minute. Ungem tava cu ulei apoi întindem untul direct în tava, cu mâinile. Nu folosim sucitorul.
Punem pe pizza ce dorim fiecare, apoi băgăm tava în cuptorul încins la 170 grade pentru 20 de minute.
Ingrediente
Indicații
Amestecam întâi lichidele: apa, uleiul și sarea. Apoi adăugăm oul, faina și drojdia. Frământat bine bine. Aluatul trebuie sa fie moale dar nelipicios.
Îl lăsăm în frigider sa se odihnească 10-15 minute. Ungem tava cu ulei apoi întindem untul direct în tava, cu mâinile. Nu folosim sucitorul.
Punem pe pizza ce dorim fiecare, apoi băgăm tava în cuptorul încins la 170 grade pentru 20 de minute.