fbpx

Baghetă umplută cu cremă de brânză

AvatarAutorVroby
DificultateÎncepător

Încearca si tu reteta de bagheta umpluta cu branza, un aperitiv rapid, usor de preparat, ideal pentru petreceri, mese festive sau chiar mic dejun.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare15 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 15 mins

Ingrediente:

 1 baghetă frantuzească
 200 g crema de branza
 1 ceapă rosie mare
 1 ardei gras rosu
 1 linguri(ă) smântână
 puțină telemea de vacă sau oaie
 1 linguriță(e) boia de ardei dulce
 sare si piper

Mod de preparare:

1

Incepe prin a tăia ceapa si ardeiul gras cubulete. Intr-un bol, adauga crema de branza, lingura de smantana, telemeaua rasă cât mai fin si amesteca bine. Adauga ceapa si ardeiul tocate, lingurita de boia, sare si piper dupa gust (daca telemeaua este foarte sarata, este posibil sa nu mai fie nevoie sa adaugi sare) si amesteca toate ingredientele.

2

Ia bagheta si tai-o in 3 sau 4 bucati pentru a-ti fi mai usor sa lucrezi cu ea. Scobeste miezul din fiecare bucata cu ajutorul unui cutit cu lama lunga si subtire. Ia fiecare bucata de bagheta si umple-o cu compozitia de branza. Impinge bine compozitia de branza in interiorul baghetei cu ajutorului unei lingurite sau bate usor bagheta in masa pentru a coborî compozitia de branza pana in capat. Procedeaza la fel si cu celelalte bucati de bagheta, apoi inveleste-le in folie alimentara si lasa-le la rece cel putin o ora pentru a se felia frumos.

Ingrediente

 1 baghetă frantuzească
 200 g crema de branza
 1 ceapă rosie mare
 1 ardei gras rosu
 1 linguri(ă) smântână
 puțină telemea de vacă sau oaie
 1 linguriță(e) boia de ardei dulce
 sare si piper

Direcții

1

Incepe prin a tăia ceapa si ardeiul gras cubulete. Intr-un bol, adauga crema de branza, lingura de smantana, telemeaua rasă cât mai fin si amesteca bine. Adauga ceapa si ardeiul tocate, lingurita de boia, sare si piper dupa gust (daca telemeaua este foarte sarata, este posibil sa nu mai fie nevoie sa adaugi sare) si amesteca toate ingredientele.

2

Ia bagheta si tai-o in 3 sau 4 bucati pentru a-ti fi mai usor sa lucrezi cu ea. Scobeste miezul din fiecare bucata cu ajutorul unui cutit cu lama lunga si subtire. Ia fiecare bucata de bagheta si umple-o cu compozitia de branza. Impinge bine compozitia de branza in interiorul baghetei cu ajutorului unei lingurite sau bate usor bagheta in masa pentru a coborî compozitia de branza pana in capat. Procedeaza la fel si cu celelalte bucati de bagheta, apoi inveleste-le in folie alimentara si lasa-le la rece cel putin o ora pentru a se felia frumos.

Baghetă umplută cu cremă de brânză