Contul meu
Dulceață de căpșuni cu rozmarinBy VrobyO dulceață aparte, cu o aromă deosebită, pe care o poți savura ca atare sau ca sos alături de friptura preferată!Dulceață de căpșuni cu miere și lămâieBy VrobyO variantă de dulceața îndulcită cu miere in loc de zahăr și puțina lămâie pentru o nota ușor acrișoară.HummusBy VrobyRapid, extraordinar de bun si foarte sănătos! Suficiente motive ca să îl încerci și tu!Spaghete carbonara by RobiBy VrobyGustul autentic italian de spaghete carbonara! În mod normal, denumirea italiană este „spaghetti alla carbonara”. Ai nevoie doar de câteva ingrediente și, făcută corect, este un adevărat deliciu.Morcovi lipicioși cu ierburi aromatice și miereBy VrobySotează morcovii până se înmoaie, apoi tăvălește-i prin amestecul de miere și ierburi aromatice. Gustul lor se potrivește foarte bine cu orice friptură.Gratin de cartofi cu ceapă caramelizatăBy VrobyDulceata cepei caramelizate iese în evidență în savoarea bogată a acestui fel de mâncare.Prăjitura NanaimoBy VrobyO prăjitură fără coacere, cu blat crocant, crema aromată, acoperite cu glazura de ciocolata. Unde mai spui ca se face foarte usor!?Baghetă umplută cu cremă de brânzăBy VrobyÎncearca si tu reteta de bagheta umpluta cu branza, un aperitiv rapid, usor de preparat, ideal pentru petreceri, mese festive sau chiar mic dejun.Foietaj cu carne tocatăBy VrobyCu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt.Rulada de spanac cu cremă de brânzăBy VrobyRulada de spanac cu umplutura de branză este un aperitiv minunat sau chiar un prânz sățios daca ii pui alături o salată.