Foietaj cu carne tocată

AutorVroby
DificultateÎncepător

Cu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total55 minute

Ingrediente:

 1 foaie de aluat foietaj
 300 gr carne tocata de porc
 2 cepe mari
 1 ou
 1 tbsp ulei
 1 tsp boia de ardei dulce
 sare si piper

Mod de preparare:

1

Curață cepele si toacă-le mărunt. Într-o tigaie incapatoare pune lingura de ulei si caleste ceapa pana devine aurie. Adauga apoi carnea tocata, sarea, piperul si lingurita de boia si lasa pe foc aproximativ 10 minute. Stinge focul, lasa sa se raceasca putin, apoi adauga oul intreg si amesteca bine.

2

Intinde foaia de aluat foietaj si taie marginile de pe lungime de circa 1 cm grosime. Pune compozitia de carne in mijloc si incepe sa impaturi rulada, alternand fâșiile de pe margini. Pune rulada intr-o tava pe hartie de copt si baga la cuptor la 180 de grade C , pentru aproximativ 40 de minute, sau pana vezi ca aluatul s-a rumenit frumos.

3

Ingrediente

 1 foaie de aluat foietaj
 300 gr carne tocata de porc
 2 cepe mari
 1 ou
 1 tbsp ulei
 1 tsp boia de ardei dulce
 sare si piper

Indicații

1

Curață cepele si toacă-le mărunt. Într-o tigaie incapatoare pune lingura de ulei si caleste ceapa pana devine aurie. Adauga apoi carnea tocata, sarea, piperul si lingurita de boia si lasa pe foc aproximativ 10 minute. Stinge focul, lasa sa se raceasca putin, apoi adauga oul intreg si amesteca bine.

2

Intinde foaia de aluat foietaj si taie marginile de pe lungime de circa 1 cm grosime. Pune compozitia de carne in mijloc si incepe sa impaturi rulada, alternand fâșiile de pe margini. Pune rulada intr-o tava pe hartie de copt si baga la cuptor la 180 de grade C , pentru aproximativ 40 de minute, sau pana vezi ca aluatul s-a rumenit frumos.

3

Foietaj cu carne tocată