Nu stii ce sa faci cu bananele prea moi sau prea coapte? Nu le arunca! Încearcă rețeta asta și nu o sa îți para rău.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la 180° Celsius.
Sfărmați bananele cu o furculiță, apoi adăugați ouăle și untul topit. Amestecați bine cu un tel.
Peste amestec se încorporează făină amestecată cu praful de copt, apoi restul de ingrediente.
Pe fundul tăvii se pune foaie de copt pe care o stropim cu puțin ulei, apoi se toarnă compoziția și se dă la cuptor pentru 30-40 minute. (Sau până trece testul scobitorii)
Ingrediente
Indicații
Se preîncălzește cuptorul la 180° Celsius.
Sfărmați bananele cu o furculiță, apoi adăugați ouăle și untul topit. Amestecați bine cu un tel.
Peste amestec se încorporează făină amestecată cu praful de copt, apoi restul de ingrediente.
Pe fundul tăvii se pune foaie de copt pe care o stropim cu puțin ulei, apoi se toarnă compoziția și se dă la cuptor pentru 30-40 minute. (Sau până trece testul scobitorii)