Sunt moi, pot fi saturate la micul dejun sau ca si gustare între mese.
Ingrediente:
150 gr fulgi de ovaz
3 banane mici, coapte
50 ml lapte (vegetal sau animal)
1 varf de linguriță de scorțișoară Ceylon
Mod de preparare:
1
Se zdrobesc bananele cu o furculiță.
2
Într-un bol se amestecă toate ingredientele.
3
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se pune compoziția și se bagă tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15 minute.
Ingrediente
150 gr fulgi de ovaz
3 banane mici, coapte
50 ml lapte (vegetal sau animal)
1 varf de linguriță de scorțișoară Ceylon
Indicații
1
Se zdrobesc bananele cu o furculiță.
2
Într-un bol se amestecă toate ingredientele.
3
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se pune compoziția și se bagă tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15 minute.