Pot fi o gustare sau un mic dejun nutritiv și foarte gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol batem oul, adăugăm banana blenduită, uleiul și mixăm. Adăugăm fulgii de cocos, semințele de in, fulgii de ovaz, scorțișoara și amestecăm cu o spatula până încorporăm bine toate ingredientele.
Formăm batoane cu mâinile ușor umezite și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 10 - 15 minute (până se rumenesc ușor la suprafață).
*Pentru cei cu alergie la ou puteți folosi o banană coaptă de marime medie.
* Dacă aveți fulgi de ovaz care au o textura mai grosieră îi puteți mărunți cu ajutorul unui robot de bucătărie.
* Semințele folosite le puteți râșni, se asimilează mult mai bine de către cei mici.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol batem oul, adăugăm banana blenduită, uleiul și mixăm. Adăugăm fulgii de cocos, semințele de in, fulgii de ovaz, scorțișoara și amestecăm cu o spatula până încorporăm bine toate ingredientele.
Formăm batoane cu mâinile ușor umezite și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 10 - 15 minute (până se rumenesc ușor la suprafață).
*Pentru cei cu alergie la ou puteți folosi o banană coaptă de marime medie.
* Dacă aveți fulgi de ovaz care au o textura mai grosieră îi puteți mărunți cu ajutorul unui robot de bucătărie.
* Semințele folosite le puteți râșni, se asimilează mult mai bine de către cei mici.