Băutură vitaminizantă cu pătrunjel și ghimbir

AutorLary Larisa
DificultateÎncepător

O băutură vitaminizantă sănătoasă și energizantă, cu multe minerale, de ajutor în curele de slăbire, cât și pentru menținerea sănătății digestive!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 500 ml apa
 50 gr patrunjel
 20 gr ghimbir
 100 ml suc lamaie
 10 gr frunze de menta

Mod de preparare:

1

Pune într-un blender pătrunjelul, rădăcina de ghimbir curățată și tăiată în bucățele mai mici, 200ml de apă și frunzele de mentă.

2

Mizează-le până sunt bine mărunțite și omogenizate, apoi strecoară lichidul rezultat.

3

Stoarce lămâia și pune zeama acesteia în carafa în care urmează să servești băutura.

4

Adaugă lingurița de miere peste lămâie, apoi sucul strecurat din blender și restul de apă.

5

Omogenizează și decorează cu frunze proaspete de mentă și felii de lămâie!

Ingrediente

 500 ml apa
 50 gr patrunjel
 20 gr ghimbir
 100 ml suc lamaie
 10 gr frunze de menta

Indicații

1

Pune într-un blender pătrunjelul, rădăcina de ghimbir curățată și tăiată în bucățele mai mici, 200ml de apă și frunzele de mentă.

2

Mizează-le până sunt bine mărunțite și omogenizate, apoi strecoară lichidul rezultat.

3

Stoarce lămâia și pune zeama acesteia în carafa în care urmează să servești băutura.

4

Adaugă lingurița de miere peste lămâie, apoi sucul strecurat din blender și restul de apă.

5

Omogenizează și decorează cu frunze proaspete de mentă și felii de lămâie!

Note

Băutură vitaminizantă cu pătrunjel și ghimbir