O explozie de culoare într-un desert sănătos, gustos și ușor de făcut. Aceste biluțe proteice te încarcă cu energie, doar privindu-le.
O variantă rapidă de desert, ușor de preparat, ce ajută la păstrarea mesei musculare, aduce răsfăț papilelor gustative și nici o modificare siluetei. 🙂
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm ingredientele uscate, făina de ovăz, proteina ( Încercați să folosiți o proteină bună la gust. Cu cât este mai bună proteina, cu atât biluțele vor fi mai gustoase ) și sarea.
Într-un bol încăpător adăugăm uleiul de cocos, iaurtul grecesc, mierea și vanilia și amestecăm bine cu o lingură de lemn.
Adăugăm ingredientele uscate și omogenizăm bine compoziția. Dacă este nevoie, se poate frământa puțin și cu mâna. Rezultatul trebuie să fie un aluat ferm și puțin lipicios.
Cu o linguriță împărțim aluatul în 25-27 de biluțe, 20 g fiecare, și în mijloc punem câte o migdală. Ne putem umezi foarte puțin mâinile dacă compoziția se lipește prea tare de mâini.
Le dăm imediat prin toppingurile favorite și dacă toppingul nu se lipește de biluțe, le umezim puțin cu apă. Depinde foarte mult de toppingurile folosite.
Ingrediente
Indicații
Amestecăm ingredientele uscate, făina de ovăz, proteina ( Încercați să folosiți o proteină bună la gust. Cu cât este mai bună proteina, cu atât biluțele vor fi mai gustoase ) și sarea.
Într-un bol încăpător adăugăm uleiul de cocos, iaurtul grecesc, mierea și vanilia și amestecăm bine cu o lingură de lemn.
Adăugăm ingredientele uscate și omogenizăm bine compoziția. Dacă este nevoie, se poate frământa puțin și cu mâna. Rezultatul trebuie să fie un aluat ferm și puțin lipicios.
Cu o linguriță împărțim aluatul în 25-27 de biluțe, 20 g fiecare, și în mijloc punem câte o migdală. Ne putem umezi foarte puțin mâinile dacă compoziția se lipește prea tare de mâini.
Le dăm imediat prin toppingurile favorite și dacă toppingul nu se lipește de biluțe, le umezim puțin cu apă. Depinde foarte mult de toppingurile folosite.