Biscuiți fragezi, rapizi, perfecți de luat la plimbare, pe care bebe îi va ronțăi cu mare plăcere.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol se pune brânza de vaci și se fărâmițează cu ajutorul unei furculițe. Deasupra se adaugă untul topit sau la temperatura camerei și se omogenizează apoi se adaugă 100 g de făină și se amestecă toată compoziția până devine uniformă.
Dăm compoziția la frigider pentru 15-20 de minute pentru a se întări puțin.
Între timp pregătim o tavă în care punem o foaie de copt.
Preîncălzim cuptorul la 170˚C.
Scoatem aluatul din frigider, îl punem pe masa de lucru, tapetăm cu făină și întindem aluatul într-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime.
Tăiem aluatul în formele dorite și le punem în tava tapetată cu hârtie de copt.
Dăm la cuptor până se umflă și se rumenesc ușor deasupra.
Pentru cantități mai mari se dublează cantitățile.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol se pune brânza de vaci și se fărâmițează cu ajutorul unei furculițe. Deasupra se adaugă untul topit sau la temperatura camerei și se omogenizează apoi se adaugă 100 g de făină și se amestecă toată compoziția până devine uniformă.
Dăm compoziția la frigider pentru 15-20 de minute pentru a se întări puțin.
Între timp pregătim o tavă în care punem o foaie de copt.
Preîncălzim cuptorul la 170˚C.
Scoatem aluatul din frigider, îl punem pe masa de lucru, tapetăm cu făină și întindem aluatul într-o foaie de aproximativ 0,5 cm grosime.
Tăiem aluatul în formele dorite și le punem în tava tapetată cu hârtie de copt.
Dăm la cuptor până se umflă și se rumenesc ușor deasupra.
Pentru cantități mai mari se dublează cantitățile.