O gustare rapidă, perfectă pentru cei cu alergie la ou, lactate sau gluten (dacă folosiți fulgi de ovăz fără gluten).
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem cartofii la fiert, după ce au fiert îi scurgem de apă și îi lasăm la răcit.
Rîșnim semințele de in.
Zdrobim banana și cartofii dulci cu o furculiță.
Punem într-un bol toate ingredientele și amestecăm până încorporăm bine toate ingredientele.
Formăm biscuiții și îi așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dăm tavă in cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 12 minute.
Poftă bună!❤️
Ingrediente
Indicații
Punem cartofii la fiert, după ce au fiert îi scurgem de apă și îi lasăm la răcit.
Rîșnim semințele de in.
Zdrobim banana și cartofii dulci cu o furculiță.
Punem într-un bol toate ingredientele și amestecăm până încorporăm bine toate ingredientele.
Formăm biscuiții și îi așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dăm tavă in cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 12 minute.
Poftă bună!❤️