Biscuiții din aluat nisipos 🍪🍪🍪 ar trebui să fie crocanți la exterior, dar moi și suculenți în interior. Biscuiții din această rețetă au fulgi de ciocolată și nuci, dar puteți să adăugați orice aromă și textură vă place. 😉
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 grade C (nivel 6 gaz). Cerneți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. În alt castron, amestecați untul, ambele tipuri de zahăr și extractul de vanilie, până când preparatul devine ușor și pufos. Adăugați melasa sau mierea și amestecați bine.
Adăugați oul și amestecați până este perfect încorporat, iar apoi adăugați treptat făina.
Încorporați prin răsturnare fulgii de ciocolată și nucile, dacă vă plac, până când se omogenizează. Puneți bile de dimensiunea unei linguri de desert, în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând o distanță de 5 cm între ele și dați tava la cuptor.
Coaceți biscuiții 11-12 minute, până se rumenesc pe margine și cresc frumos în mijloc. Scoateți-i din cuptor și lăsați-i la răcit, înainte de a-i scoate din tavă.
Ingrediente
Indicații
Preîncălziți cuptorul la 200 grade C (nivel 6 gaz). Cerneți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. În alt castron, amestecați untul, ambele tipuri de zahăr și extractul de vanilie, până când preparatul devine ușor și pufos. Adăugați melasa sau mierea și amestecați bine.
Adăugați oul și amestecați până este perfect încorporat, iar apoi adăugați treptat făina.
Încorporați prin răsturnare fulgii de ciocolată și nucile, dacă vă plac, până când se omogenizează. Puneți bile de dimensiunea unei linguri de desert, în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând o distanță de 5 cm între ele și dați tava la cuptor.
Coaceți biscuiții 11-12 minute, până se rumenesc pe margine și cresc frumos în mijloc. Scoateți-i din cuptor și lăsați-i la răcit, înainte de a-i scoate din tavă.