fbpx

Briose cu brânză și spanac

Autorpapadelicioss
DificultateIntermediar

Sunt potrivite ca și gustare sau mic dejun pentru întreaga familie. Sunt sațiose și la interior au o textură umedă.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 2 oua
 120 g spanac congelat
 100 g brânză proaspătă (sau 50 g brânză proaspătă și 50 cașcaval)
 150 g iaurt grecesc
 75 ml ulei
 200 ml lapte
 2 căței de usturoi
 200 g făină
 2 praf de copt

Mod de preparare:

1

Lăsăm spanacul la decongelat apoi îl tocam mărunt. Într-un bol punem ouăle, iaurtul, uleiul, brânza și usturoiul dat prin razatoare și mixam totul foarte bine. Adăugăm spanacul, piperul, laptele și le încorporăm și pe ele.

2

La final încorporăm făina amestecată cu praful de copt. Punem compoziția în forme cu ajutorul unei lingure. Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. După ce le scoatem din cuptor le lăsăm la răcit apoi le putem savura😊

3

Mi-au ieșit 12 briose.

Poftă bună!

Ingrediente

 2 oua
 120 g spanac congelat
 100 g brânză proaspătă (sau 50 g brânză proaspătă și 50 cașcaval)
 150 g iaurt grecesc
 75 ml ulei
 200 ml lapte
 2 căței de usturoi
 200 g făină
 2 praf de copt

Direcții

1

Lăsăm spanacul la decongelat apoi îl tocam mărunt. Într-un bol punem ouăle, iaurtul, uleiul, brânza și usturoiul dat prin razatoare și mixam totul foarte bine. Adăugăm spanacul, piperul, laptele și le încorporăm și pe ele.

2

La final încorporăm făina amestecată cu praful de copt. Punem compoziția în forme cu ajutorul unei lingure. Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute. După ce le scoatem din cuptor le lăsăm la răcit apoi le putem savura😊

3

Mi-au ieșit 12 briose.

Poftă bună!

Briose cu brânză și spanac