Când vrei un desert ciocolatos , ușor de făcut și rapid , poți apela la această rețetă și nu vei regreta .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol incăpător se adaugă zaharul, uleiul , laptele batut care poate fi inlocuit cu sana sau kefir , cele 2 oua si se amestecă până compozitia este omogenizată complet.
Apoi adaugăm cacaoa și amestecăm repede pt a nu se forma cocoloașe . Se adaugă apoi sarea si ciocolata ruptă în bucătele mici .
La final adaugăm făina si bicarbonatul de sodiu pe care le vom amesteca până se incorporează complet .
Compoziția este gata si vom umple formele de brioșe cu aluatul format apoi il vom da la cuptorul preîncălzit la 175° pentru aproximativ 20 de minute .
După ce s-au racit se pudrează cu zahăr si se servesc cu un pahar de lapte
Ingrediente
Indicații
Într-un bol incăpător se adaugă zaharul, uleiul , laptele batut care poate fi inlocuit cu sana sau kefir , cele 2 oua si se amestecă până compozitia este omogenizată complet.
Apoi adaugăm cacaoa și amestecăm repede pt a nu se forma cocoloașe . Se adaugă apoi sarea si ciocolata ruptă în bucătele mici .
La final adaugăm făina si bicarbonatul de sodiu pe care le vom amesteca până se incorporează complet .
Compoziția este gata si vom umple formele de brioșe cu aluatul format apoi il vom da la cuptorul preîncălzit la 175° pentru aproximativ 20 de minute .
După ce s-au racit se pudrează cu zahăr si se servesc cu un pahar de lapte