fbpx

Contul meu

Tiramisu de vară reinterpretatBy MarryBV-ați saturat de clasicul tiramisu si vreti ceva răcoros și foarte gustos ? Vă recomand tiramisu cu fructe proaspete de sezon .
Biscuiți crincklesBy MarryBCare sunt cele mai populare rețete pentru Craciun după faimosul cozonac ? Biscuitii desigur . Biscuiti cu unt , biscuiti cu ciocolată , cu gem si cu nuci . Dar , eu am ales astăzi biscuitii crinckles cu ciocolată .
SărățeleBy MarryBSărătelele sunt o alternativă gustoasă pentru "ronțăielile" sărate de sărbători . Această rețetă o am de la bunica mea și vă recomand să o încercați și voi .
Chifle pentru hamburgerBy MarryBCe poate fi mai bun decât un hamburger făcut de tine din cap până'n picioare ? Astăzi va propun să incercați o rețetă de chifle pentru hamburger pufoase și perfecte pentru o seară cu prietenii .
Brioșe cu ciocolatăBy MarryBCând vrei un desert ciocolatos , ușor de făcut și rapid , poți apela la această rețetă și nu vei regreta .
Mucenici moldoveneștiBy MarryBPe data de 9 martie la noi în țară se sărbătoresc Cei 40 de micenici , iar gospodinele pregătesc mucenici sau cum li se mai spune în popor Sfințișori . Aceștia sunt de 2 tipuri cei moldovenești cu aluat de cozonac , nucă și miere și cei muntenești pregătiți in apă cu miere , nucă și esențe.
Cozonac floareBy MarryBCum sărbători fără cozonac nu există vă propun o alternativă mai ușoară la cozonacul clasic și nu cred ca veți fi dezamăgiți .
Tort rapid și răcorosBy MarryBAi un eveniment și ești în criză de timp ? Dacă răspunsul este da atunci poți apela la rețeta următoare . Tort fără coacere rapid și răcoros .
Pavlova cu căpșuni si oreoBy MarryBPavlova este un desert care poate fi servit in diverse feluri , cu frișcă si fructe de sezon , cu frișcă , fructe și sos de ciocolată, sau crema de vanilie si fructe . Rămâne la latitudinea ficăruia cu ce preferă să o încerce .