O rețetă clasica și care cu siguranță vă va încânta simțurile .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol punem brânză proaspătă, zahărul, ouăle şi aromele. Amestecăm cu o furculiţă, apoi adăugăm făină amestecată cu bicarbonatul de sodiu . Frământăm aluatul cu mâna până încorporăm toată făină.
Din acest aluat vor ieși 6 papanași pe care îi voi forma din 6 biluțe mici și 6 bilute mari . Bilutele mari le turtim puțin și le facem o gaură în mijloc.
După ce am format papanașii ii punem la prăjit în uleiul încins pentru 2-3 minute pe fiecare parte sau până sunt aurii pe ambele părți.
Se pun la scurs pe hârtie absorbantă și se servesc cu smântână și cu dulceață după preferințele fiecăruia .
Ingrediente
Indicații
Într-un bol punem brânză proaspătă, zahărul, ouăle şi aromele. Amestecăm cu o furculiţă, apoi adăugăm făină amestecată cu bicarbonatul de sodiu . Frământăm aluatul cu mâna până încorporăm toată făină.
Din acest aluat vor ieși 6 papanași pe care îi voi forma din 6 biluțe mici și 6 bilute mari . Bilutele mari le turtim puțin și le facem o gaură în mijloc.
După ce am format papanașii ii punem la prăjit în uleiul încins pentru 2-3 minute pe fiecare parte sau până sunt aurii pe ambele părți.
Se pun la scurs pe hârtie absorbantă și se servesc cu smântână și cu dulceață după preferințele fiecăruia .