Ai un eveniment și ești în criză de timp ? Dacă răspunsul este da atunci poți apela la rețeta următoare . Tort fără coacere rapid și răcoros .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Lăsati gelatina la hidratat în apă.
Într-un bol adaugați smântâna cu zahărul și zahărul vanilat si amestecați până la omogenizare si incorporarea zaharului.
Tepetați cu folie alimentară pereții unei tăvi cu fundul detașabil.
Puneti gelatina hidratată intr-o oală si puneți-o la foc mic până ajunge la aproximativ 70°, amestecând constant.
Turnati gelatina fierbinte in fir subțire si incorporati-o în smântână.
Apoi adaugati fructele in smântână păstrând câteva fructe pentru decor .
Turnați compoziția în tava tapetata cu folie alinetară si dați tortul la rece pentru 3-4 ore.
Treceți apoi pe margini cu un cuțit subțire și ascuțit, îndepărtați forma, așezați tortul pe platou și serviți-l.
Ingrediente
Indicații
Lăsati gelatina la hidratat în apă.
Într-un bol adaugați smântâna cu zahărul și zahărul vanilat si amestecați până la omogenizare si incorporarea zaharului.
Tepetați cu folie alimentară pereții unei tăvi cu fundul detașabil.
Puneti gelatina hidratată intr-o oală si puneți-o la foc mic până ajunge la aproximativ 70°, amestecând constant.
Turnati gelatina fierbinte in fir subțire si incorporati-o în smântână.
Apoi adaugati fructele in smântână păstrând câteva fructe pentru decor .
Turnați compoziția în tava tapetata cu folie alinetară si dați tortul la rece pentru 3-4 ore.
Treceți apoi pe margini cu un cuțit subțire și ascuțit, îndepărtați forma, așezați tortul pe platou și serviți-l.