Pavlova este un desert care poate fi servit in diverse feluri , cu frișcă si fructe de sezon , cu frișcă , fructe și sos de ciocolată, sau crema de vanilie si fructe . Rămâne la latitudinea ficăruia cu ce preferă să o încerce .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Batem albușurile cu un praf de sare până se formează o spuma . Separat se amestecă zahărul cu amidonul si se adaugă treptat peste spuma de albuș.
La final se adaugă oțetul și se mai mixează 30 de secunde.
Într-o tavă cu hartie de copt se pun câte 2 linguri de bezea si se nivelează ușor având grija ca în mijloc sa fie o adâncitură în care vom adăuga la final topingul .
Se coc în cuptorul preîncălzit la 130 de grade pentru 60 de minute .
După ce s-au copt bezelele, în timp ce acestea se răcesc , ne apucăm de batut frișca și de tăiat fructele si biscuiții .
După ce bezele s-au răcit se adaugă frișca, fructele si biscuiții si se servesc .
Ingrediente
Indicații
Batem albușurile cu un praf de sare până se formează o spuma . Separat se amestecă zahărul cu amidonul si se adaugă treptat peste spuma de albuș.
La final se adaugă oțetul și se mai mixează 30 de secunde.
Într-o tavă cu hartie de copt se pun câte 2 linguri de bezea si se nivelează ușor având grija ca în mijloc sa fie o adâncitură în care vom adăuga la final topingul .
Se coc în cuptorul preîncălzit la 130 de grade pentru 60 de minute .
După ce s-au copt bezelele, în timp ce acestea se răcesc , ne apucăm de batut frișca și de tăiat fructele si biscuiții .
După ce bezele s-au răcit se adaugă frișca, fructele si biscuiții si se servesc .