Tiramisu de vară reinterpretat

AutorMarryB
DificultateÎncepător

V-ați saturat de clasicul tiramisu si vreti ceva răcoros și foarte gustos ?
Vă recomand tiramisu cu fructe proaspete de sezon .

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 600 gr Mascarpone
 1 baton De pișcoturi
 3 Ouă
 8 Zahăr
 Un varf de sare
 Fructe de sezon

Mod de preparare:

1

Intr-un bol puneți albușurile și în alt bol galbenușurile .

Gălbenușurile se bat cu 4 linguri de zahăr până își dublează volumul și devin albicioase , iar albușurile se bat spumă cu un vârf de cuțit de sare , iar apoi se adaugă treptat cele 4 linguri de zahăr si se bat până devin o spuma tare și lucioasă.

Se adaugă cele 2 cutii de mascarpone si se incorporeaza in spuma de albușuri și gălbenușuri .

2

Intr-un vas de jena se pune un strat de piscoturi , unul de cremă , apoi unul de fructe și tot așa până terminăm crema si pișcoturile . La final se decorează cu fructe și se dă la frigider pentru câteva ore .

Poftă bună

Ingrediente

 600 gr Mascarpone
 1 baton De pișcoturi
 3 Ouă
 8 Zahăr
 Un varf de sare
 Fructe de sezon

Indicații

1

Intr-un bol puneți albușurile și în alt bol galbenușurile .

Gălbenușurile se bat cu 4 linguri de zahăr până își dublează volumul și devin albicioase , iar albușurile se bat spumă cu un vârf de cuțit de sare , iar apoi se adaugă treptat cele 4 linguri de zahăr si se bat până devin o spuma tare și lucioasă.

Se adaugă cele 2 cutii de mascarpone si se incorporeaza in spuma de albușuri și gălbenușuri .

2

Intr-un vas de jena se pune un strat de piscoturi , unul de cremă , apoi unul de fructe și tot așa până terminăm crema si pișcoturile . La final se decorează cu fructe și se dă la frigider pentru câteva ore .

Poftă bună

Note

Tiramisu de vară reinterpretat