V-ați saturat de clasicul tiramisu si vreti ceva răcoros și foarte gustos ?
Vă recomand tiramisu cu fructe proaspete de sezon .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol puneți albușurile și în alt bol galbenușurile .
Gălbenușurile se bat cu 4 linguri de zahăr până își dublează volumul și devin albicioase , iar albușurile se bat spumă cu un vârf de cuțit de sare , iar apoi se adaugă treptat cele 4 linguri de zahăr si se bat până devin o spuma tare și lucioasă.
Se adaugă cele 2 cutii de mascarpone si se incorporeaza in spuma de albușuri și gălbenușuri .
Intr-un vas de jena se pune un strat de piscoturi , unul de cremă , apoi unul de fructe și tot așa până terminăm crema si pișcoturile . La final se decorează cu fructe și se dă la frigider pentru câteva ore .
Poftă bună
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol puneți albușurile și în alt bol galbenușurile .
Gălbenușurile se bat cu 4 linguri de zahăr până își dublează volumul și devin albicioase , iar albușurile se bat spumă cu un vârf de cuțit de sare , iar apoi se adaugă treptat cele 4 linguri de zahăr si se bat până devin o spuma tare și lucioasă.
Se adaugă cele 2 cutii de mascarpone si se incorporeaza in spuma de albușuri și gălbenușuri .
Intr-un vas de jena se pune un strat de piscoturi , unul de cremă , apoi unul de fructe și tot așa până terminăm crema si pișcoturile . La final se decorează cu fructe și se dă la frigider pentru câteva ore .
Poftă bună