Briosele au textură densă, sunt parfumate și dacă folosiți mere roșii, coapte, nici nu au nevoie de îndulcitor. Pot fi servite atât ca gustare cât și la micul dejun fiind consistente și sățioase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Batem ouale spuma, adăugăm untul topit și racit, laptele, apoi mixăm până omogenizam toate ingredientele.
Adăugăm marul, morcovul, ghimbirul și scorțișoara și le încorporăm și pe ele.
La final adăugăm făina și praful de copt.
Punem compoziția în forme și le coacem timp de 25 de minute la 180˚C (până trec testul scobitorii).
Ingrediente
Indicații
Batem ouale spuma, adăugăm untul topit și racit, laptele, apoi mixăm până omogenizam toate ingredientele.
Adăugăm marul, morcovul, ghimbirul și scorțișoara și le încorporăm și pe ele.
La final adăugăm făina și praful de copt.
Punem compoziția în forme și le coacem timp de 25 de minute la 180˚C (până trec testul scobitorii).