fbpx

Briose cu mere și morcovi

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

Briosele au textură densă, sunt parfumate și dacă folosiți mere roșii, coapte, nici nu au nevoie de îndulcitor. Pot fi servite atât ca gustare cât și la micul dejun fiind consistente și sățioase.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 170 g mere date pe razătoare (2 mere micuțe)
 70 g morcov dat pe razătoare (1 morcov)
 2 oua
 30 g unt
 100 ml lapte
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 varf de linguriță de scorțișoară Ceylon
 1 vârf de linguriță de ghimbir macinat
 150 g făină

Mod de preparare:

1

Batem ouale spuma, adăugăm untul topit și racit, laptele, apoi mixăm până omogenizam toate ingredientele.

2

Adăugăm marul, morcovul, ghimbirul și scorțișoara și le încorporăm și pe ele.

3

La final adăugăm făina și praful de copt.

4

Punem compoziția în forme și le coacem timp de 25 de minute la 180˚C (până trec testul scobitorii).

Ingrediente

 170 g mere date pe razătoare (2 mere micuțe)
 70 g morcov dat pe razătoare (1 morcov)
 2 oua
 30 g unt
 100 ml lapte
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 varf de linguriță de scorțișoară Ceylon
 1 vârf de linguriță de ghimbir macinat
 150 g făină

Direcții

1

Batem ouale spuma, adăugăm untul topit și racit, laptele, apoi mixăm până omogenizam toate ingredientele.

2

Adăugăm marul, morcovul, ghimbirul și scorțișoara și le încorporăm și pe ele.

3

La final adăugăm făina și praful de copt.

4

Punem compoziția în forme și le coacem timp de 25 de minute la 180˚C (până trec testul scobitorii).

Briose cu mere și morcovi