Rețetă de brioșe din ouă, legume și bacon la cuptor, o mâncare gustoasă și sănătoasă, perfectă pentru un început de zi plin de energie și bună dispoziție. Se pregătesc repede și simplu, fără a petrece mult timp în bucătărie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru început preîncălzește cuptorul la 180 de grade și unge o formă de brioșe cu puțin ulei.
Toacă ceapa și ardeiul cubulețe, mărunțește broccoli în buchețele mici apoi călește-le legumele cu puțin ulei și asezonate cu un praf de sare, până se vor înmuia bine.
Mai departe îmbracă fiecare formă de brioșă cu ajutorul feliilor de bacon.
Așează în fiecare formă de brioșă câte una-două linguri de legume călite, în funcție de cantitatea disponibilă.
Separat, bate bine ouăle cu un praf de sare și piper, apoi varsă ouăle bătute peste legumele călite, astfel încât să umpli formele de brioșe.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute, până când baconul se va rumeni, iar brioșele vor crește frumos.
Servește brioșele din ouă alături de o felie de păine prăjită, unsă cu puțin unt sau alături de o salată de crudități.
Ingrediente
Indicații
Pentru început preîncălzește cuptorul la 180 de grade și unge o formă de brioșe cu puțin ulei.
Toacă ceapa și ardeiul cubulețe, mărunțește broccoli în buchețele mici apoi călește-le legumele cu puțin ulei și asezonate cu un praf de sare, până se vor înmuia bine.
Mai departe îmbracă fiecare formă de brioșă cu ajutorul feliilor de bacon.
Așează în fiecare formă de brioșă câte una-două linguri de legume călite, în funcție de cantitatea disponibilă.
Separat, bate bine ouăle cu un praf de sare și piper, apoi varsă ouăle bătute peste legumele călite, astfel încât să umpli formele de brioșe.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute, până când baconul se va rumeni, iar brioșele vor crește frumos.
Servește brioșele din ouă alături de o felie de păine prăjită, unsă cu puțin unt sau alături de o salată de crudități.