Budinca cu brânză de vaci

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

O budinca rapida si delicioasa.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 450 gr branza proaspătă de vaci
 2 oua
 50 gr gris
 50 gr făină
 70 ml lapte
 50 gr miere
 coaja rasă de lămâie
 1 ou - pentru uns

Mod de preparare:

1

Se amestecă grisul cu laptele și se lasă deoparte pentru 10 minute.

2

Se bat ouăle spumă cu ajutorul unui mixer. Peste ouă se adaugă brânza, mierea, coaja rasă de lămâie.

3

Se amestecă cu ajutorul unei spatule până se încorporează bine toate ingredientele.

4

La final se încorporează făina și grisul.
Se unge o tavă termorezistenta cu unt și se presară puțin pesmet.

5

Se toarnă compoziția, se niveleaza uniform și se unge budinca deasupra cu ou.

6

Se dă tava în cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 35 de minute.

7

Am folosit un vas termorezistent rotund, cu diametrul de 28 cm.

Ingrediente

 450 gr branza proaspătă de vaci
 2 oua
 50 gr gris
 50 gr făină
 70 ml lapte
 50 gr miere
 coaja rasă de lămâie
 1 ou - pentru uns

Indicații

1

Se amestecă grisul cu laptele și se lasă deoparte pentru 10 minute.

2

Se bat ouăle spumă cu ajutorul unui mixer. Peste ouă se adaugă brânza, mierea, coaja rasă de lămâie.

3

Se amestecă cu ajutorul unei spatule până se încorporează bine toate ingredientele.

4

La final se încorporează făina și grisul.
Se unge o tavă termorezistenta cu unt și se presară puțin pesmet.

5

Se toarnă compoziția, se niveleaza uniform și se unge budinca deasupra cu ou.

6

Se dă tava în cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 35 de minute.

7

Am folosit un vas termorezistent rotund, cu diametrul de 28 cm.

Note

Budinca cu brânză de vaci