Poate fi servită de întreaga familie la masa de prânz sau la cină.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem ouăle într-un bol, adăugăm smântâna și mixăm. Adăugăm laptele, făină și le încorporăm și pe ele.
Tocăm dovlecelul cubulețe și îl înăbușim alături de usturoiul zdrobit, aproximativ 15 minute, până se înmoaie puțin.
Peste ouăle bătute adăugăm spanacul decongelat și tocat mărunt, porumbul, cașcavalul dat prin razătoare și dovlecelul. La final punem busuiocul și oregano.
Punem compoziția într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și băgăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.
* Puteți înlocui cașcavalul cu brânză proaspătă sau cu ricotta pentru prichindeii sub un an.
* Puteți folosi un iaurt grecesc în loc de smântână.
Ingrediente
Indicații
Punem ouăle într-un bol, adăugăm smântâna și mixăm. Adăugăm laptele, făină și le încorporăm și pe ele.
Tocăm dovlecelul cubulețe și îl înăbușim alături de usturoiul zdrobit, aproximativ 15 minute, până se înmoaie puțin.
Peste ouăle bătute adăugăm spanacul decongelat și tocat mărunt, porumbul, cașcavalul dat prin razătoare și dovlecelul. La final punem busuiocul și oregano.
Punem compoziția într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și băgăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.
* Puteți înlocui cașcavalul cu brânză proaspătă sau cu ricotta pentru prichindeii sub un an.
* Puteți folosi un iaurt grecesc în loc de smântână.