Sunt satioase, pot fi luate la pachet când mergem la o plimbare sau in parc cu cei mici.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală și se pune lintea la fiert pentru 15 - 20 minute. Dupa acest timp se scurge de apă, se lasă la răcit și se mixează puțin cu blenderul sau cu robotul de bucătărie.
Se dă prin razătoare morcovul și usturoiul. Ardeiul și ceapa se toacă mărunt. Spanacul se opărește pentru câteva minute, se scurge foarte bine de apă și se toacă mărunt.
Se amestecă într-un bol toate ingredientele, până obținem o compoziție omogenă.
Se pune compoziția în forme și se bagă în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
Au ieșit 6 mini-budinci. Am oprit 2 portii și restul a mers la congelator. 😊
Pentru cei cu alergie la ou, puteți folosi 1 lingură de chia hidratata 10 minute în 5 linguri de apă sau 1 lingură de semințe de in măcinate hidratate în 3 linguri de apă.
Ingrediente
Indicații
Se spală și se pune lintea la fiert pentru 15 - 20 minute. Dupa acest timp se scurge de apă, se lasă la răcit și se mixează puțin cu blenderul sau cu robotul de bucătărie.
Se dă prin razătoare morcovul și usturoiul. Ardeiul și ceapa se toacă mărunt. Spanacul se opărește pentru câteva minute, se scurge foarte bine de apă și se toacă mărunt.
Se amestecă într-un bol toate ingredientele, până obținem o compoziție omogenă.
Se pune compoziția în forme și se bagă în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 de minute.
Au ieșit 6 mini-budinci. Am oprit 2 portii și restul a mers la congelator. 😊
Pentru cei cu alergie la ou, puteți folosi 1 lingură de chia hidratata 10 minute în 5 linguri de apă sau 1 lingură de semințe de in măcinate hidratate în 3 linguri de apă.