O budinca nutritiva și foarte ușor de preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm quinoa bine sub jet de apă și o hidratam 2 ore în apă cu 1 - 2 linguri de zeamă de lămâie (pentru o absorbție mai bună a nutrientilor și o digestie mai ușoară).
Punem quinoa la fiert pentru 15 - 20 de minute, până când boabele se umflă și se desfac. După ce sa fiert o lăsăm la scurs și la racit puțin.
Într-un bol batem ouăle, adăugăm legumele, quinoa, făina, cașcavalul dat prin razătoare și mixăm până încorporăm bine toate ingredientele.
Punem compoziția în forme și le introducem în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 de minute. Eu am ales sa o coc în forme de briose și mi-au ieșit 7 bucăți de această dimensiune. Puteți folosi orice altă formă pentru coacere 😊
Ingrediente
Indicații
Spălăm quinoa bine sub jet de apă și o hidratam 2 ore în apă cu 1 - 2 linguri de zeamă de lămâie (pentru o absorbție mai bună a nutrientilor și o digestie mai ușoară).
Punem quinoa la fiert pentru 15 - 20 de minute, până când boabele se umflă și se desfac. După ce sa fiert o lăsăm la scurs și la racit puțin.
Într-un bol batem ouăle, adăugăm legumele, quinoa, făina, cașcavalul dat prin razătoare și mixăm până încorporăm bine toate ingredientele.
Punem compoziția în forme și le introducem în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 de minute. Eu am ales sa o coc în forme de briose și mi-au ieșit 7 bucăți de această dimensiune. Puteți folosi orice altă formă pentru coacere 😊