Camembert copt cu salată de vară

AutorGreta Pop
DificultateÎncepător

O rețetă potrivită atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a găti.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 1 baton brânză Camembert
 2 ridichi
 1 castravete
 5 frunze salată verde
 1 morcov
 5 roșii cherry
 2 fire usturoi verde
 ¼ tsp sare
 1 tsp ulei
 2 oțet balsamic

Mod de preparare:

1

Brânza Camembert se pune la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade, funcția ventilație și căldură de sus și jos. Tava am așezat-o pe raftul 3 al cuptorului.

2

Legumele pentru salată le-am curățat de coajă (unde a fost cazul) și spălat bine. Ulterior le-am tăiat în bucăți potrivite și am asezonat cu sare, ulei și puțin oțet balsamic.

3

După cele 20 minute, am scos brânza din cuptor și am așezat-o peste salată.

Ingrediente

 1 baton brânză Camembert
 2 ridichi
 1 castravete
 5 frunze salată verde
 1 morcov
 5 roșii cherry
 2 fire usturoi verde
 ¼ tsp sare
 1 tsp ulei
 2 oțet balsamic

Indicații

1

Brânza Camembert se pune la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade, funcția ventilație și căldură de sus și jos. Tava am așezat-o pe raftul 3 al cuptorului.

2

Legumele pentru salată le-am curățat de coajă (unde a fost cazul) și spălat bine. Ulterior le-am tăiat în bucăți potrivite și am asezonat cu sare, ulei și puțin oțet balsamic.

3

După cele 20 minute, am scos brânza din cuptor și am așezat-o peste salată.

Note

Camembert copt cu salată de vară