O rețetă potrivită atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a găti.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Brânza Camembert se pune la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade, funcția ventilație și căldură de sus și jos. Tava am așezat-o pe raftul 3 al cuptorului.
Legumele pentru salată le-am curățat de coajă (unde a fost cazul) și spălat bine. Ulterior le-am tăiat în bucăți potrivite și am asezonat cu sare, ulei și puțin oțet balsamic.
După cele 20 minute, am scos brânza din cuptor și am așezat-o peste salată.
Ingrediente
Indicații
Brânza Camembert se pune la cuptor pentru 20 minute, la 180 grade, funcția ventilație și căldură de sus și jos. Tava am așezat-o pe raftul 3 al cuptorului.
Legumele pentru salată le-am curățat de coajă (unde a fost cazul) și spălat bine. Ulterior le-am tăiat în bucăți potrivite și am asezonat cu sare, ulei și puțin oțet balsamic.
După cele 20 minute, am scos brânza din cuptor și am așezat-o peste salată.