Cârnați virșli sunt tradiționali, sunt cârnați foarte buni fiind folosiți peste tot in lume. Sunt făcuți din carne de vită,porc,oaie ,capră ,iepure dar se mai pot face din din carne de vânat. Sunt extrem de buni ,suculenți si puțini picanți.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toacă carnea ,slanina, usturoiul cu ajutorul unui robot de măcinat.
Într-un vas se așează carnea cu slatina măcinată, se adaugă : usturoiul, boia de ardei dulce si iute se adaugă piper si sare dupa gust si se toarnă supa de oase peste compoziție.
Se amestecă toate la un loc circa 10 minute si se lasă 30 de minute să-și tragă carnea mirodenile apoi cu ajutorul unei mașini de facut cârnați început sa ii prelucrăm.
Se poate servi cu o mămăligă, pe grătar cu muștar sau cu sosuri.
Ingrediente
Indicații
Se toacă carnea ,slanina, usturoiul cu ajutorul unui robot de măcinat.
Într-un vas se așează carnea cu slatina măcinată, se adaugă : usturoiul, boia de ardei dulce si iute se adaugă piper si sare dupa gust si se toarnă supa de oase peste compoziție.
Se amestecă toate la un loc circa 10 minute si se lasă 30 de minute să-și tragă carnea mirodenile apoi cu ajutorul unei mașini de facut cârnați început sa ii prelucrăm.
Se poate servi cu o mămăligă, pe grătar cu muștar sau cu sosuri.