O rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi tăiem fâșii.
Îi punem la prăjit într-o tigaie încinsă cu untură. Nicio altă alternativă nu se compară cu un cartof crocant, prăjit în untură.
Amestecăm din când în când și lăsăm cartofii să se gătească.
Într-un bol separat, amestecăm cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.
Când cartofii s-au gătit, scurgem untura, punem înapoi pe foc și adăugăm ouăle.
Amestecăm constant și lăsăm pe foc 3 minute, până se gătesc și ouăle.
Am servit cartofii cu salată de roșii și brânză din plin. Este un mic dejun perfect pentru o zi de weekend indulgentă.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi tăiem fâșii.
Îi punem la prăjit într-o tigaie încinsă cu untură. Nicio altă alternativă nu se compară cu un cartof crocant, prăjit în untură.
Amestecăm din când în când și lăsăm cartofii să se gătească.
Într-un bol separat, amestecăm cele 3 ouă și adăugăm sare și piper.
Când cartofii s-au gătit, scurgem untura, punem înapoi pe foc și adăugăm ouăle.
Amestecăm constant și lăsăm pe foc 3 minute, până se gătesc și ouăle.
Am servit cartofii cu salată de roșii și brânză din plin. Este un mic dejun perfect pentru o zi de weekend indulgentă.
Poftă bună!