Cartofi la cuptor by Iulia Iva

AutorIulia Iva
DificultateÎncepător

Simplu, rapid și aromat. O rețetă perfecta pentru o cina rapida sau o garnitură langa o carne suculenta.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 1 kg Cartofi
 1 Căpățână usturoi
 Ulei de măsline
 Sare
 Piper
 Rozmarin

Mod de preparare:

1

Curățăm cartofii de coaja și îi spalam. Apoi ii tăiem în 4 sau mai bine in 6. Ii punem într-o oală la fiert. Când sunt pe jumătate fierți, oprim focul și ii scurgem de apa.

Într-un vas încăpător punem cartofii adăugăm peste ei o căpățână de usturoi zdrobita, sare mare, piper, câteva crenguțe de rozmarin și ulei de măsline. Se amesteca bine pentru a lua contact cartofii cu toate ingredientele. Se pun într-o tavă la cuptor, la 200 de grade, 15-20 de minute.

Ingrediente

 1 kg Cartofi
 1 Căpățână usturoi
 Ulei de măsline
 Sare
 Piper
 Rozmarin

Indicații

1

Curățăm cartofii de coaja și îi spalam. Apoi ii tăiem în 4 sau mai bine in 6. Ii punem într-o oală la fiert. Când sunt pe jumătate fierți, oprim focul și ii scurgem de apa.

Într-un vas încăpător punem cartofii adăugăm peste ei o căpățână de usturoi zdrobita, sare mare, piper, câteva crenguțe de rozmarin și ulei de măsline. Se amesteca bine pentru a lua contact cartofii cu toate ingredientele. Se pun într-o tavă la cuptor, la 200 de grade, 15-20 de minute.

Note

Cartofi la cuptor by Iulia Iva