Simplu, rapid și aromat. O rețetă perfecta pentru o cina rapida sau o garnitură langa o carne suculenta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm cartofii de coaja și îi spalam. Apoi ii tăiem în 4 sau mai bine in 6. Ii punem într-o oală la fiert. Când sunt pe jumătate fierți, oprim focul și ii scurgem de apa.
Într-un vas încăpător punem cartofii adăugăm peste ei o căpățână de usturoi zdrobita, sare mare, piper, câteva crenguțe de rozmarin și ulei de măsline. Se amesteca bine pentru a lua contact cartofii cu toate ingredientele. Se pun într-o tavă la cuptor, la 200 de grade, 15-20 de minute.
Ingrediente
Indicații
Curățăm cartofii de coaja și îi spalam. Apoi ii tăiem în 4 sau mai bine in 6. Ii punem într-o oală la fiert. Când sunt pe jumătate fierți, oprim focul și ii scurgem de apa.
Într-un vas încăpător punem cartofii adăugăm peste ei o căpățână de usturoi zdrobita, sare mare, piper, câteva crenguțe de rozmarin și ulei de măsline. Se amesteca bine pentru a lua contact cartofii cu toate ingredientele. Se pun într-o tavă la cuptor, la 200 de grade, 15-20 de minute.