O rețetă extrem de simplă și gustoasă, perfectă ca și garnitură sau pentru zilele de post
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru început spălăm bine cartofii și ii punem la fiert în apă rece pentru 20-25 de minute.
Pornim cuptorul la 200 de grade.
După 20-25 de minute, verificăm cartofii cu o furculiță. Odată ce s-au fiert și putem introduce furculița, îi scurgem de apă și îi punem în tava cuptorului.
Cu fundul unui borcan apăsăm ușor pe fiecare cartof până se zdrobește.
Curățăm usturoiul, îl pisăm și amestecăm cu pătrunjelul tocat, uleiul si condimentele.
Ungem fiecare cartof și dăm tava la cuptor pentru 10-15 minute sau până când cartofii s-au rumenit.
Îi servim calzi, cu sos de usturoi sau iaurt. Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Pentru început spălăm bine cartofii și ii punem la fiert în apă rece pentru 20-25 de minute.
Pornim cuptorul la 200 de grade.
După 20-25 de minute, verificăm cartofii cu o furculiță. Odată ce s-au fiert și putem introduce furculița, îi scurgem de apă și îi punem în tava cuptorului.
Cu fundul unui borcan apăsăm ușor pe fiecare cartof până se zdrobește.
Curățăm usturoiul, îl pisăm și amestecăm cu pătrunjelul tocat, uleiul si condimentele.
Ungem fiecare cartof și dăm tava la cuptor pentru 10-15 minute sau până când cartofii s-au rumenit.
Îi servim calzi, cu sos de usturoi sau iaurt. Poftă bună!