Gustarea pentru toata familia 😊 Merge de minune lângă cafeaua de dimineață sau alături de o cană cu ceai.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol batem ouăle spumă, adăugăm uleiul, sucul de portocale și mixăm câteva secunde. Dacă vrem să adăugăm și îndulcitor îl putem integra în această etapă. La final încorporăm făina amestecată cu praful de copt și vanilia.
Tapetam o tavă cu hârtie de copt, punem compoziția și băgăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35 de minute. Pentru coacere am folosit o tavă de chec cu diametrul de 30 de cm. Puteți folosi o tavă cu diametrul mai mic, pentru a avea un strat mai gros de compoziție.
După coacere îl lăsăm la răcit și apoi ne putem bucura de câteva felii.😊
* Dacă folosiți portocale bio, puteți adăuga și coaja rasă.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol batem ouăle spumă, adăugăm uleiul, sucul de portocale și mixăm câteva secunde. Dacă vrem să adăugăm și îndulcitor îl putem integra în această etapă. La final încorporăm făina amestecată cu praful de copt și vanilia.
Tapetam o tavă cu hârtie de copt, punem compoziția și băgăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35 de minute. Pentru coacere am folosit o tavă de chec cu diametrul de 30 de cm. Puteți folosi o tavă cu diametrul mai mic, pentru a avea un strat mai gros de compoziție.
După coacere îl lăsăm la răcit și apoi ne putem bucura de câteva felii.😊
* Dacă folosiți portocale bio, puteți adăuga și coaja rasă.