Cheesecake cu branza de vaci

Autoralexandrah
DificultateÎncepător

Un cheesecake cu branza de vaci, simplu si rapid

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

Baza de biscuiti
 150 gr biscuiti digestivi
 80 gr unt
Crema de branza
 500 gr branza dulce de vaci
 150 gr zahar
 3 oua
 180 gr smantana
 1 tsp coaja de portocala rasa
Ornat
 gem de care va place

Mod de preparare:

1

Sfaramati biscuitii la robotul de bucatarie sau zdrobiti-i cu un sucitor.

2

Topiti untul la microunde.

3

Turnati untul topit peste biscuitii sfaramati si amestecati pana cand untul este absorbit complet de biscuiti.

4

Tapetati cu hartie de copt o forma de tort (cu inel detasabil) cu diam. de 24 cm si asezati „aluatul” in forma, presand si nivelandu-l cu dosul unei linguri sau direct cu degetele. Tineti-l in frigider pentru cca. 15 minute, timp in care pregatiti crema.

5

Bateti ouale cu zaharul pana se spumeaza.

6

Separat, amestecati energic branza de vaci cu mixerul, pana rezulta o crema fina.

7

Adaugati in crema de branza ouale batute si smantana, precum si coaja rasa de portocala.

8

Rasturnati compozitia peste blatul de biscuiti si asezati forma intr-o tava de copt.

9

Coaceti timp de o ora, o ora si 10-15 minute, la foc mic spre moderat (160 grade C).

10

Lasati prajitura sa se raceasca apoi bagati-o la frigider unde o veti tine cel putin 5 - 6 ore inainte de a o scoate din forma (cel mai bine peste noapte)

11

Ornati cu gemul ales si feliati.

Ingrediente

Baza de biscuiti
 150 gr biscuiti digestivi
 80 gr unt
Crema de branza
 500 gr branza dulce de vaci
 150 gr zahar
 3 oua
 180 gr smantana
 1 tsp coaja de portocala rasa
Ornat
 gem de care va place

Indicații

1

Sfaramati biscuitii la robotul de bucatarie sau zdrobiti-i cu un sucitor.

2

Topiti untul la microunde.

3

Turnati untul topit peste biscuitii sfaramati si amestecati pana cand untul este absorbit complet de biscuiti.

4

Tapetati cu hartie de copt o forma de tort (cu inel detasabil) cu diam. de 24 cm si asezati „aluatul” in forma, presand si nivelandu-l cu dosul unei linguri sau direct cu degetele. Tineti-l in frigider pentru cca. 15 minute, timp in care pregatiti crema.

5

Bateti ouale cu zaharul pana se spumeaza.

6

Separat, amestecati energic branza de vaci cu mixerul, pana rezulta o crema fina.

7

Adaugati in crema de branza ouale batute si smantana, precum si coaja rasa de portocala.

8

Rasturnati compozitia peste blatul de biscuiti si asezati forma intr-o tava de copt.

9

Coaceti timp de o ora, o ora si 10-15 minute, la foc mic spre moderat (160 grade C).

10

Lasati prajitura sa se raceasca apoi bagati-o la frigider unde o veti tine cel putin 5 - 6 ore inainte de a o scoate din forma (cel mai bine peste noapte)

11

Ornati cu gemul ales si feliati.

Note

Cheesecake cu branza de vaci