fbpx

Cheesecake cu branza de vaci

AvatarAutoralexandrah
DificultateÎncepător

Un cheesecake cu branza de vaci, simplu si rapid

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire1 orăTimp Total1 oră 30 mins

Ingrediente:

Baza de biscuiti
 150 g biscuiti digestivi
 80 g unt
Crema de branza
 500 g branza dulce de vaci
 150 g zahar
 3 oua
 180 g smantana
 1 linguriță(e) coaja de portocala rasa
Ornat
 gem de care va place

Mod de preparare:

1

Sfaramati biscuitii la robotul de bucatarie sau zdrobiti-i cu un sucitor.

2

Topiti untul la microunde.

3

Turnati untul topit peste biscuitii sfaramati si amestecati pana cand untul este absorbit complet de biscuiti.

4

Tapetati cu hartie de copt o forma de tort (cu inel detasabil) cu diam. de 24 cm si asezati „aluatul” in forma, presand si nivelandu-l cu dosul unei linguri sau direct cu degetele. Tineti-l in frigider pentru cca. 15 minute, timp in care pregatiti crema.

5

Bateti ouale cu zaharul pana se spumeaza.

6

Separat, amestecati energic branza de vaci cu mixerul, pana rezulta o crema fina.

7

Adaugati in crema de branza ouale batute si smantana, precum si coaja rasa de portocala.

8

Rasturnati compozitia peste blatul de biscuiti si asezati forma intr-o tava de copt.

9

Coaceti timp de o ora, o ora si 10-15 minute, la foc mic spre moderat (160 grade C).

10

Lasati prajitura sa se raceasca apoi bagati-o la frigider unde o veti tine cel putin 5 - 6 ore inainte de a o scoate din forma (cel mai bine peste noapte)

11

Ornati cu gemul ales si feliati.

Ingrediente

Baza de biscuiti
 150 g biscuiti digestivi
 80 g unt
Crema de branza
 500 g branza dulce de vaci
 150 g zahar
 3 oua
 180 g smantana
 1 linguriță(e) coaja de portocala rasa
Ornat
 gem de care va place

Direcții

1

Sfaramati biscuitii la robotul de bucatarie sau zdrobiti-i cu un sucitor.

2

Topiti untul la microunde.

3

Turnati untul topit peste biscuitii sfaramati si amestecati pana cand untul este absorbit complet de biscuiti.

4

Tapetati cu hartie de copt o forma de tort (cu inel detasabil) cu diam. de 24 cm si asezati „aluatul” in forma, presand si nivelandu-l cu dosul unei linguri sau direct cu degetele. Tineti-l in frigider pentru cca. 15 minute, timp in care pregatiti crema.

5

Bateti ouale cu zaharul pana se spumeaza.

6

Separat, amestecati energic branza de vaci cu mixerul, pana rezulta o crema fina.

7

Adaugati in crema de branza ouale batute si smantana, precum si coaja rasa de portocala.

8

Rasturnati compozitia peste blatul de biscuiti si asezati forma intr-o tava de copt.

9

Coaceti timp de o ora, o ora si 10-15 minute, la foc mic spre moderat (160 grade C).

10

Lasati prajitura sa se raceasca apoi bagati-o la frigider unde o veti tine cel putin 5 - 6 ore inainte de a o scoate din forma (cel mai bine peste noapte)

11

Ornati cu gemul ales si feliati.

Cheesecake cu branza de vaci