Sunt delicioase calde alături de un sos cu iaurt sau smântână cu usturoi 😋

Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm cartofii îi punem la fiert (cu tot cu coajă). După ce s-au fiert, îi lasam la răcit, îi curățăm de coaja și îi zdrobim cu o furculiță.
Tocam ceapa, spanacul (decongelat) și dam prin razătoare usturoiul și mozzarella.
Într-un bol omogenizam toate ingredientele, formam chifteluțe și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Dăm tava în cuptorul preincalzit 180 de grade pentru 15 - 20 de minute.
Sunt foarte gustoase calde alături de un sos cu smântână și usturoi.
* Daca aveți prichindei alergici puteți omite oul, am facut probă și nu se sfarmă. Daca vreți un plus de proteină puteți adăuga o linguriță de fulgi de drojdie inactivă 😊
Poftă bună 🤗
Ingrediente
Indicații
Spălăm cartofii îi punem la fiert (cu tot cu coajă). După ce s-au fiert, îi lasam la răcit, îi curățăm de coaja și îi zdrobim cu o furculiță.
Tocam ceapa, spanacul (decongelat) și dam prin razătoare usturoiul și mozzarella.
Într-un bol omogenizam toate ingredientele, formam chifteluțe și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Dăm tava în cuptorul preincalzit 180 de grade pentru 15 - 20 de minute.
Sunt foarte gustoase calde alături de un sos cu smântână și usturoi.
* Daca aveți prichindei alergici puteți omite oul, am facut probă și nu se sfarmă. Daca vreți un plus de proteină puteți adăuga o linguriță de fulgi de drojdie inactivă 😊
Poftă bună 🤗