Au o textură umedă, sunt foarte sațioase și ușor de gestionat de catre prichindei.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Lăsăm nautul la hidratat (se hidrateaza 12 ore) în apă și puțină zeamă de lămâie. Îl spălăm și punem la fiert. Dupa ce s-a fiert îl lăsăm la scurs.
Tocăm ceapa și usturoiul mărunt. Punem o tigaie la încins și înăbușim ceapa, usturoiul și broccoliul pentru 10 - 15 minute.
Punem în vasul unui blender nautul, legumele înăbușite și blenduim. Dacă doriți puteți mărunți cu ajutorul unui robot de bucatarie pentru a avea chifteluțe o textură mai grosieră.
Punem toate ingredientele într-un bol și amestecăm bine.
Formăm chifteluțe, le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și băgăm tava în cuptorul preincalzit la la 180 de grade pentru aproximativ 25 de minute.
Ingrediente
Indicații
Lăsăm nautul la hidratat (se hidrateaza 12 ore) în apă și puțină zeamă de lămâie. Îl spălăm și punem la fiert. Dupa ce s-a fiert îl lăsăm la scurs.
Tocăm ceapa și usturoiul mărunt. Punem o tigaie la încins și înăbușim ceapa, usturoiul și broccoliul pentru 10 - 15 minute.
Punem în vasul unui blender nautul, legumele înăbușite și blenduim. Dacă doriți puteți mărunți cu ajutorul unui robot de bucatarie pentru a avea chifteluțe o textură mai grosieră.
Punem toate ingredientele într-un bol și amestecăm bine.
Formăm chifteluțe, le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și băgăm tava în cuptorul preincalzit la la 180 de grade pentru aproximativ 25 de minute.