fbpx

Chifteluțe de mazăre

Autorpapadelicioss
DificultateIntermediar

Sunt perfecte pentru cina sau masa de pranz a prichindeilor. Pot fi consumate de întreaga familie alături de o salată 😊

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 1 mg Mazare
 1 linguriță(e) Fulgi de drojdie inactivă
 2 fire de ceapă verde sau 1 ceapă uscată mică
 1 Morcov
 2 Catei de usturoi
 câteva fire de mărar/ patrunjel
 2 Pesmet
 Piper
 1 linguri(ă) Branza proaspata (opțional)

Mod de preparare:

1

Pentru început se punem mazarea la fiert. După ce este gătită o blenduim pentru a obține un piure. Tocăm ceapa mărunt, dăm morcovul și usturoiul prin razătoare.

2

Într-un bol omogenizam toate ingredientele, formăm chifteluțe și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.

3

Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute. Le-am servit cu sos de usturoi 😋

4

Au ieșit 12 chifteluțe, am păstrat și pentru cina de mâine seara și restul le congelez.

Poftă bună!

Ingrediente

 1 mg Mazare
 1 linguriță(e) Fulgi de drojdie inactivă
 2 fire de ceapă verde sau 1 ceapă uscată mică
 1 Morcov
 2 Catei de usturoi
 câteva fire de mărar/ patrunjel
 2 Pesmet
 Piper
 1 linguri(ă) Branza proaspata (opțional)

Direcții

1

Pentru început se punem mazarea la fiert. După ce este gătită o blenduim pentru a obține un piure. Tocăm ceapa mărunt, dăm morcovul și usturoiul prin razătoare.

2

Într-un bol omogenizam toate ingredientele, formăm chifteluțe și le așezăm pe o tavă tapetata cu hârtie de copt.

3

Dăm tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute. Le-am servit cu sos de usturoi 😋

4

Au ieșit 12 chifteluțe, am păstrat și pentru cina de mâine seara și restul le congelez.

Poftă bună!

Chifteluțe de mazăre