Ciocolată de caramel cu biscuiți Lotus Biscoff

Un deliciu irezistibil, fudge-ul cu ciocolată albă caramelizată și biscuiți Lotus Biscoff combină aromele intense ale ciocolatei cu textura crocantă a biscuiților. Simplu de preparat și perfect pentru orice ocazie, este garantat să impresioneze și să aducă bucurie.

ShareSave
Randamente1 porție

Ingrediente:

 500 gr ciocolată albă caramelizată
 400 gr lapte condensat
 100 gr Biscuiți Lotus Biscoff
 2 tsp cremă tartinabilă Lotus Biscoff Smooth
 ½ tsp unt nesărat
 1 tsp scorțișoară
 1 tbsp extract de vanilie
 ¼ tsp sare

Mod de preparare:

1

Într-un bol rezistent la căldură, adăugați ciocolata, laptele condensat, untul, sarea și scorțișoara.

2

Topiți amestecul în cuptorul cu microunde, în reprize de 30 de secunde, amestecând între fiecare (pentru mine au fost necesare trei reprize) sau pe baie de aburi.

3

Într-un bol separat, zdrobiți biscuiții Biscoff cu capătul unui sucitor până când devin un amestec sfărâmicios.

4

Combinați biscuiții zdrobiți și extractul de vanilie cu amestecul de ciocolată și amestecați până când este complet combinat.

5

Transferați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și neteziți suprafața cu ajutorul unei spatule sau a unei linguri de lemn.

6

Puneți 2 - 3 linguri de cremă tartinabilă Lotus Biscoff Smooth pe deasupra și neteziți suprafața.

7

Decorați ciocolata cu bucăți de biscuiți și biluțe de caramel.

8

Puneți tava în frigider și lăsați-o la rece cel puțin 2 ore pentru a se întări.

9

Scoateți ciocolata din tavă, tăiați-o în felii și serviți-o alături de o ceașcă de ceai sau cafea.

Ingrediente

 500 gr ciocolată albă caramelizată
 400 gr lapte condensat
 100 gr Biscuiți Lotus Biscoff
 2 tsp cremă tartinabilă Lotus Biscoff Smooth
 ½ tsp unt nesărat
 1 tsp scorțișoară
 1 tbsp extract de vanilie
 ¼ tsp sare

Indicații

1

Într-un bol rezistent la căldură, adăugați ciocolata, laptele condensat, untul, sarea și scorțișoara.

2

Topiți amestecul în cuptorul cu microunde, în reprize de 30 de secunde, amestecând între fiecare (pentru mine au fost necesare trei reprize) sau pe baie de aburi.

3

Într-un bol separat, zdrobiți biscuiții Biscoff cu capătul unui sucitor până când devin un amestec sfărâmicios.

4

Combinați biscuiții zdrobiți și extractul de vanilie cu amestecul de ciocolată și amestecați până când este complet combinat.

5

Transferați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și neteziți suprafața cu ajutorul unei spatule sau a unei linguri de lemn.

6

Puneți 2 - 3 linguri de cremă tartinabilă Lotus Biscoff Smooth pe deasupra și neteziți suprafața.

7

Decorați ciocolata cu bucăți de biscuiți și biluțe de caramel.

8

Puneți tava în frigider și lăsați-o la rece cel puțin 2 ore pentru a se întări.

9

Scoateți ciocolata din tavă, tăiați-o în felii și serviți-o alături de o ceașcă de ceai sau cafea.

Note

Ciocolată de caramel cu biscuiți Lotus Biscoff