E o ciorbă / supă atât de simplă și gustoasă încât e păcat sa nu fie încercată de fiecare dintre voi în bucătărie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Călesc usturoiul în ulei la foc mic aproximativ 2 minute.
Adaug apoi morcovii răzuiti și aproximativ 100 ml de apă, apoi pun capacul și îi călesc în jur de 7 minute, amestecând din când în când.
Adaug ciupercile pleurotus tăiate / rupte fasii subtiri și mai las încă 6 minute la foc mediu.
Torn aproximativ 2,5 l de apa peste ele, pun 2-3 linguri de oțet, sarea și piperul și fierb în jur de 25 de minute.
Amestec smântâna cu gălbenușul într-un bol separat, iau oala de pe foc si apoi adaug câteva linguri din supa fierbinte în amestecul de ou si smântână pentru a ajunge la o temperatură apropiată supei.
Adaug amestecul smântână – ou încet în supă și amestec usor până se omogenizează.
La sfârșit adaug pătrunjelul verde tăiat mărunt.
Ingrediente
Indicații
Călesc usturoiul în ulei la foc mic aproximativ 2 minute.
Adaug apoi morcovii răzuiti și aproximativ 100 ml de apă, apoi pun capacul și îi călesc în jur de 7 minute, amestecând din când în când.
Adaug ciupercile pleurotus tăiate / rupte fasii subtiri și mai las încă 6 minute la foc mediu.
Torn aproximativ 2,5 l de apa peste ele, pun 2-3 linguri de oțet, sarea și piperul și fierb în jur de 25 de minute.
Amestec smântâna cu gălbenușul într-un bol separat, iau oala de pe foc si apoi adaug câteva linguri din supa fierbinte în amestecul de ou si smântână pentru a ajunge la o temperatură apropiată supei.
Adaug amestecul smântână – ou încet în supă și amestec usor până se omogenizează.
La sfârșit adaug pătrunjelul verde tăiat mărunt.