Cand vine vorba de carne condimentele sunt cele care dau savoare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol mic amestecam uleiul si condimentele(boia iute, dulce, cimbru, oregano, usturoiul granulat, busuioc, sosul de soia sau altele care va plac).
Cu jumătate din mix-ul de condimente ungem copanele.
Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem cubulete si ii amestecam cu restul din mix-ul de condimente.
Intr-o tava inalta de 6-7 cm punem cartofii intr-un strat, apoi copanelele si le asezam sa nu se suprapună.
Intr-un bol mic amestecam mustarul cu putina apa si ungem cu o pensula toate copanelele.
Rosiile pasate le amestecam cu apa si turnam amestecul in tava incat sa cuprinda toată compoziția.
Printre copanele punem crengutele de rozmari si usturoiul taiat cubulete. Patrunjelul tocat il presaram peste toata tava.
In cuptorul preincalzit, punem tava la 200°C pentru 1 ora. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol mic amestecam uleiul si condimentele(boia iute, dulce, cimbru, oregano, usturoiul granulat, busuioc, sosul de soia sau altele care va plac).
Cu jumătate din mix-ul de condimente ungem copanele.
Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem cubulete si ii amestecam cu restul din mix-ul de condimente.
Intr-o tava inalta de 6-7 cm punem cartofii intr-un strat, apoi copanelele si le asezam sa nu se suprapună.
Intr-un bol mic amestecam mustarul cu putina apa si ungem cu o pensula toate copanelele.
Rosiile pasate le amestecam cu apa si turnam amestecul in tava incat sa cuprinda toată compoziția.
Printre copanele punem crengutele de rozmari si usturoiul taiat cubulete. Patrunjelul tocat il presaram peste toata tava.
In cuptorul preincalzit, punem tava la 200°C pentru 1 ora. Pofta buna!